Coolcenter Forssa Oy

Osoitetiedot

Sipilänkatu 11
30100 Forssa, Finland

Sähköpostiosoitteet ovat muotoa etunimi.sukunimi@coolcenter.fi.
Suorat puhelinnumerot löytyvät kohdasta henkilöstö.

Seuraa meitä:

Laskutustiedot

Coolcenter Forssa Oy:lle (Y-tunnus: 2219112-7) osoitetut laskut voi toimittaa;

1. Sähköpostitse pdf-liitteenä osoitteeseen: invoice@coolcenter.fi.
2. Postitse osoitteeseen: Coolcenter Forssa Oy, Sipilänkatu 11, 30100 FORSSA

Kaikissa laskuissa tulee olla mainittuna tilaajan nimi sekä viite/tilausnumeromme.

Coolcenter Forssa Oy Laskutusohjeet (PDF)

  Ota yhteyttä

  Jätä palautetta tai yhteydenottopyyntö

  Henkilöstö

  coolcenter-sauli

  Sauli Hakala

  Johto

  Yrityksemme yksi pääomistaja, Sauli, johtaa toimintaa vankalla kokemuksella. Sauli tuntee valmistavan teollisuuden salat ja omaa laajan yhteistyöverkoston. Yrityksen vetäjänä ja kehittäjänä Saulin katse on tulevassa. Hyvät päätökset syntyvät yhdessä yrityksen koko henkilöstön kanssa. 

  coolcenter-marika

  Marika Mäntylä

  Myynti (Coolcenter tuotteet)

  Marika on kylmälaitekonseptien ammattilainen ja vastaa yhtiömme tuotemyynnistä ja sen kehityksestä. Vuosien kokemus kylmälaitteista, niiden ostosta, myynnistä sekä markkinoinnista mahdollistaa asiakkaiden palvelemisen kokonaisvaltaisesti.

  coolcenter-matti

  Matti Moisander

  Myynti (maahantuontimallisto) Huolto, lähetystoiminnot

  Matti vastaa maahantuomiemme kylmälaitteiden myynnistä ja toimituksista asiakkaillemme. Tämän lisäksi Matin vastuulla on yhtiömme jälkimarkkinointi. Laaja-alainen kokemus kylmälaitteista sekä huolto- ja varaosatoiminnoista takaa asiakkaillemme osaavan ja monipuolisen asiakaspalvelun.

  coolcenter-tommi

  Tommi Ahtola

  Tuotanto

  Tommi tuntee pientuotantosarjojen valmistuksen. Rautainen kokemus yhdistettynä ratkaisuhenkisyyteen luo vankan pohjan tekemiselle. Tommi ratkoo tuotannon prosesseja yhdessä muun tuotantotiimimme kanssa. Lopputuloksena syntyy aina huolellisesti valmistettu tuote.  

  coolcenter-seppo

  Seppo Koskenoja

  Tuotesuunnittelu

  Sepon suunnitteluohjelmien kautta on valmistettu kylmälaitteita jo muutaman vuosikymmenen ajan. Tehokas ja säntillinen työn ote näkyy uusina, täysin räätälöityinä tuotteina asiakkaalle.

  coolcenter-riku

  Riku Reinikainen

  Tuotesuunnittelu

  Riku toimii teollisena tuotesuunnittelijanamme vahvistaen 3D-suunnittelumme resursseja. Riku on lisäksi erikoistunut kysymyksiin koskien valmistamiemme laitteiden kylmävalvontaa.  

  Olli Kankaanpää

  Tuotesuunnittelu

  Ollilla on rautainen osaaminen 3D-tuotesuunnittelusta sekä laaja kylmätekniikan tuntemus. Ollin luovuus ja kyky innovoida uutta on tuotesuunnittelutyössä tärkeimpiä lähtökohtia. Olli suunnittelee uudenlaisia toteutuksia sekä kehittää nykyisiä tuotemallistojamme.

  Jaana_Jussila

  Jaana Jussila

  Osto

  Jaanan vastuualueena on yrityksemme ostotoiminta. Jaanan tarkkaavainen työ takaa oikea-aikaiset toimitukset tuotannon materiaalitoimituksille.
  Ostotoiminnan lisäksi Jaana huolehtii yrityksen ostoreskontrasta sekä markkinointiin liittyvistä työtehtävistä. 

  coolcenter-pertti

  Pertti Korpi-Seppälä

  Varasto

  Pertti vastaa varastoomme saapuvan tavaran vastaanotosta sekä tuotannon materiaalivaraston hallinnasta. Huolellinen materiaalihallinta varmistaa toimituskykyämme loppuasiakkaalle.  

  Yritys

  Coolcenter Forssa Oy perustettiin vuonna 2008 ja yrityksen juuret vievät Helkama-kylmälaitteiden valmistukseen. Henkilökunnallamme on vankka kokemus ammattikylmälaitteista, niiden suunnittelusta, valmistuksesta ja myynnistä. Tällä hetkellä yritys työllistää yli 20 henkilöä.

   

  2100 m² suuruiset tuotantotilamme sijaitsevat Forssassa. Valikoimiimme kuuluvat CoolCollect-noutoautomaatit, CoolCellar-taloyhtiöratkaisut, CoolLocker-lokerikot, sekä Coolcenter-erikoistuotteet. Omalla WineQueen-tuotemerkillä tuotannostamme valmistuu myös korkealuokkaisia viinikaappeja, kylmäkaappeja ja -vitriinejä sekä viinikellariratkaisuja. Räätälöimme tuotteemme aina tarkasti asiakkaan tarpeiden mukaan. Lisäksi toimimme sopimusvalmistajana eri kylmätekniikan tuotteille kuten pakastaville käymälöille ja palauttaville kylmäaltaille.

  coolcenter
  coolcenter-kuva17

  Coolcenter Forssa Oy vastaa tuotteidensa kylmäteknisestä suunnittelusta, tuotetestauksesta ja lopullisesta valmistuksesta. Uskomme vahvasti suomalaiseen työhön ja omaan osaamiseemme alati muuttuvalla ja kehittyvällä kylmäalalla. Oman tuotekehitysosastomme avulla voimme tarjota korkealaatuisia ja uniikkeja ratkaisuja, jotka suunnitellaan tiiviissä yhteistyössä asiakkaan kanssa. Huolehdimme myös tarkoin valmistamiemme tuotteiden huollosta.  –  Toimintamme keskiössä ovat asiakkaat. 

   

  Oman suunnittelu- ja tuotantotoiminnan lisäksi tuomme maahan tarkoin valikoitua kylmälaitevalikoimaa alan johtavilta valmistajilta. Maahantuomiemme kylmälaitteiden myynti tapahtuu Suomessa pääsääntöisesti jälleenmyyjiemme kautta, mutta toimitamme kylmälaitteita myös suoraan elintarvike- ja juomateollisuudelle asiakkaiden omilla mainosteippauksilla varustettuina.

  Asiakkaitamme ovat omat jälleenmyyjät, teollisuusyritykset, päivittäistavarakaupat, viini-, keittiö- ja erikoismyymälät, hotellit ja ravintolat, arkkitehti- ja suunnittelutoimistot, taloyhtiöt, maahantuonti- ja tukkuyritykset sekä yksityishenkilöt. Markkina-alueemme on koko Suomi, jonka lisäksi suuntaamme myös Suomen rajojen ulkopuolelle ja vientimaitamme ovat tällä hetkellä Pohjoismaat ja Espanja.

  coolcollect-indoor