Nuuska&shykaapit

b100-nuuska

Nuuskatuotteita voidaan säilyttää normaali huonelämpötilassa, mutta suositeltavaa olisi säilyttää tuotteet viileässä, jolloin tuotteiden laatu pysyy tasaisena ja säilyvyys on taattu.

Nuuskan myyntiin tarkoitetuissa myyntikylmiöissä on käytetty paljon valmistavan teollisuuden vaatimaa räätälöintiä. Myyntikylmiöissä on täysin asiakkaan erikoismittaiselle tuotteelle kehitetyt ulosvedettävät ja itsestään syöttävät hyllyjärjestelmät. Tuotteille on tarkoin mietitty oikeanlainen valaistus ja usein  kylmiöissä on mainontaa tukevia ominaisuuksia kuten valaistu mainoskotelo, teipatut asiakaslogot sekä erillinen liitäntäpistoke vaihtuvalle mainoskampanjoinnille. Luonnollisesti valmistavalla teollisuudella on myös tarkat vaateet koskien kylmiöiden valmistuksessa käytettäviä materiaaleja ja värejä. Ensiarvoista on laitteiden kestävyys ja toiminnallisuus käyttökohteessa.

 

Lasiovellisille nuuskan myyntikylmiöille on olemassa monia eri mitoituksia. Erikokoisilla ratkaisuilla varmistetaan tuotevalmistajan myyntitilan pysyvyys eri myyntikanavissa.

 

Toimitamme nuuskakaappeja vientimarkkinoille. Pääsääntöisesti kylmiöt valmistetaan yksinoikeudella kulloinkin kyseessä olevalle tuotevalmistajalle.