CoolCollect-noutoautomaatit

CoolCollect-nouto- ja jakeluautomaatit ovat tätä päivää

Verkkokaupan suosio kasvaa kiihtyvällä vauhdilla. Erilaiset nouto- ja jakeluautomaatit kuuluvat kiinteänä osana verkkokaupan toimitusketjuun.

Tarjoamme verkkokaupan kalustoratkaisuja päivittäis- ja kulutustavaran toimituksille. Näihin asiakas voi itse valita toiminnan automaation. Automaateilla vastataan muuttuneisiin kuluttajatottumuksiin. 

Nouto- ja jakeluautomaattien avulla tavoitetaan asiakas entistä paremmin ja ne ovat sekä ajallisesti että sijainnillisesti joustava ratkaisu. Valikoimaamme kuuluvat CoolCollect-nouto- ja jakeluautomaatit niin sisä- kuin ulkotiloihinkin.

coolcollect-outdoor-noutoautomaatit

Sisätiloihin tarkoitettu indoor-noutoautomaatti voi koostua joko moduuleista tai seinäelementeistä. Valmistamistamme kylmä-, pakastus- ja neutraalilämpötilalla toimivista moduuleista yhdistelemällä rakennamme asiakkaillemme heidän tarpeitaan vastaavia nouto- ja jakeluautomaatteja. Erityisesti uudisrakennuskohteisiin soveltuu hyvin ns. noutoseinä, joka rakentuu erikokoisista ovielementeistä. Elementtiseinän takana on erillinen kylmä-, neutraali- ja pakkashuone. 

 

CoolCollect-noutoautomaattien ulkonäkö voidaan kustomoida asiakkaan toiveiden mukaisesti. Noutoautomaatteja on saatavilla eri lukitus- ja älyohjausjärjestelmillä asiakkaan tarpeen mukaan.

coolcollect-indoor

CoolCollect-nouto- ja jakeluautomaateilla on monia käyttömahdollisuuksia

CoolCollect-nouto- ja jakeluautomaatteja voidaan käyttää useaan eri tarkoitukseen:

 

 • Päivittäis- ja kulutustavarakaupan myymäläketjut tarjoavat omia noutoautomaattejaan verkkokaupasta tehdyille ostoksille.
 • Kiinteistöyhtiöt tarjoavat vuokralaisilleen lisäpalvelun, jolla vuokralaiset voivat tarjota asiakkailleen mahdollisuuden säilyttää ruoka- ja käyttötavaraostoksiaan asioinnin ajan (esim. isot ostoskeskukset ja toimitilavuokraajat).
 • Tavarantoimittajat, valmistajat ja tuottajat voivat tarjota laajennettua kylmäjakeluketjua kylmäsäilytystä tai pakastusta vaativille tuotteilleen.
 • Taloyhtiöt asennuttavat noutopisteitä omiin tiloihinsa asukkaidensa tavarantoimituksille.
 • Tarve huonelämpötilalla toimiville älykkäille säilytys- ja noutoratkaisuille on myös kasvussa.

CoolCollect-noutoautomaateilla yritys saavuttaa paljon etuja

CoolCollect-noutoautomaatit tuottavat paljon erilaista hyötyä yritykselle ja yhteisöille. Noutoautomaattien käytön avulla voidaan mm.:

 

 • lisätä myyntiä ja myynnin kanavia
 • tehostaa jakelua ja vapauttaa henkilökuntaa
 • noutoautomaatin omistaja voi määritellä automaatin käyttöehdot ja aukioloajat
 • lisätä asiakastyytyväisyyttä hyvän asiakaskokemuksen kautta
 • tarjota paljon mainospinta-alaa
 • vahvistaa yrityksen imagoa
 • tuottaa lisäarvoa kiinteistöille ja tilavuokraajille

CoolCollect-noutoautomaatit helpottavat loppuasiakkaan arkea

CoolCollect-noutoautomaattien käyttö koetaan käteväksi, helpoksi ja tehokkaaksi tavaksi suoriutua päivittäis- ja kulutustavaraostoksista. Loppuasiakas voi noutaa ostoksensa joustavasti ja nopeasti hänelle parhaiten sopivaan aikaan. Ostoksiin käytetty kokonaisaika vähenee, joten vapaa-aika lisääntyy ja tätä kautta elämänlaatu paranee.