Sisältöön »
 
 

WineQueen-viinisäilytys

Viinikaapit ammatti-, edustus- ja kotikäyttöön.

WineQueen-viinikaapit valmistetaan käsityönä asiakkaan toiveiden mukaan. Kyseessä on suomalainen tuotemallisto, jolle on myönnetty Avainlippu-merkki. Kaikilla valmistamillamme viinikaapeilla on kahden (2) vuoden takuu.

Laadukas viinikaappi on tilan katseenvangitsija ja ravintolassa menekinedistäjä. Viinien houkutteleva ja selkeä esillepano lisää asiakkaiden kiinnostusta, helpottaa oikean viinin valintaa ja näin asiakkaan palvelemista.

WineQueen -viinikaapit sopivat vaativampaankin sisustukseen. Perusmalliston lisäksi valmistamme yksilöityjä ja räätälöityjä viinikaappeja, joiden mitat, väri, hyllyjen määrä ja rakenne, valaistus, vetimet sekä pintamateriaalit ovat räätälöitävissä asiakkaan toiveen mukaan. 

Perusmallistossamme ulko- ja sisäpinnat ovat polttomaalattua terästä. Sisäpinnat on koristeltu kauniilla antiikkihopean värillä ja sisäosien viimeistely on toteutettu tyylikkäillä punapyökkikehyksillä sekä hyllyillä. Hyllyt ovat säädettäviä sekä kallistettavia. Tummennettu lasi on UV-suojattu ja estää näin viinien ennenaikaisen vanhentumisen. Tukeva runkorakenne ja tärinävaimennettu koneisto takaavat viinin laatusäilytyksen sekä hiljaisen käyntiäänen. Vakioväreinä viinikaapeissa ovat musta ja valkoinen, tilauksesta myös ruostumaton teräs tai vapaavalintainen puuverhoilu.

Viinikaappien lisäksi valmistamme kokonaisia viinikellariratkaisuja. Viinikellarit ovat yhä yleistyvämpi muoto viinien pitkäaikaiseen säilyttämiseen ja kypsyttämiseen. Tällaiset kokonaisuudet suunnitellaan yhteistyössä rakennuttajien kanssa.